Projektledare inom IT till Tieto Software Innovations

Om tjänsten

Projektledare inom IT till Tieto Software Innovations

Tjänst: Projektledare inom IT till Tieto Software Innovations

Företag: Tieto

Sista ansökan: 2018-02-22

Ansökan: Ansök här

Vill du vara en del av ett team som arbetar för att driva på digitaliseringen av dokument- och ärendehantering? Välkommen till Tieto och Software Innovation! De utvecklar och levererar lösningar inom Enterprise Content Management (ECM) för såväl offentlig som privat sektor. Tieto Software Innovation hjälper verksamheter att hantera, dela och använda sin mest värdefulla resurs – information.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en senior projektledare till Tietos avdelning Software Innovations. I den här projektledarrollen möter du variation i vardagen genom att driva flera parallella kortsiktiga leveransprojekt mot olika kunder och branscher inom såväl offentlig som privat sektor. Avdelningen Software Innovations består av drygt 40 personer som exempelvis utvecklare och business analysts som du och de andra projektledarna har till ert förfogande.

Tieto Software Innovation är marknadsledande inom ECM i Norden, inom såväl privat som offentlig sektor. Produkterna används av mer än 600 offentliga och privata organisationer och 200 000 personer globalt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tieto.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare på Tieto Software Innovations kommer du driva projekt som utvecklar och levererar lösningar inom ECM (Enterprise Content Management). Ett typiskt projekt brukar vara på cirka 1000h och projektledaren jobbar därför med flera projekt parallellt. Du kommer jobba mot olika branscher och verksamheter, exempelvis inom miljö, kommun, landsting etcetera.

Tjänsten passar dig som har jobbat med projektledning och har ett gediget intresse för IT. Du trivs i en roll där du har mycket kontakt med kunder, ett stort servicetänk och förmågan att hitta rätt lösningar för kunden. Du har ambitionen att fortsätta utvecklas i din roll på ett internationellt företag som Tieto, med många olika karriärmöjligheter på sikt.

VI SÖKER DIG SOM

Har ett genuint intresse för IT och förstår hur optimala affärssystem kan hjälpa en verksamhet att utvecklas. Vi tror att du har relevant eftergymnasial utbildning och minst fem års erfarenhet av projektledning inom IT där du jobbat mot olika typer av verksamheter.

Vidare har du:

  • Mycket god förståelse för det svenska och engelska språket

Tieto lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Du är konsultmässig och serviceinriktad. Du trivs i en roll där du har mycket kontakt med kunder och engagerar dig i deras verksamheter för att hitta rätt lösning för dem. Du är en drivande teamplayer som motiverar dig själv och gruppen för att jobba mot uppsatta mål.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, Tillsvidare
  • Placering: Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Tieto är ett av Nordens största IT-tjänsteföretag och erbjuder helhetslösningar för näringsliv och offentlig sektor. Företaget verkar på global nivå inom produktutveckling samt via globala leveranscenter. Vår kund levererar IT-tjänster inom en rad olika branscher, exempelvis telekom- media och energibranschen . Företagets mål är att utveckla företag och samhälle med hjälp av IT samt skapa möjligheter för deras kunder att transformera sina verksamheter. De tror på utveckling och resultat som märks samt ett kundorienterat fokus i sina utvecklingsprocesser och samarbeten.

 

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.