Projektledare IT

Om tjänsten

Projektledare IT

Tjänst: Projektledare IT

Företag: APL

Sista ansökan: 2018-11-18

Ansökan: Ansök här

Är du en lagspelare som vill ta nästa steg och kliva in i en ny roll där du själv kan vara med att utforma och påverka förutsättningarna för dig själv och vår verksamhet? Vi på APL erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för göra gott, att skapa ett friskare och hållbarare samhälle. Vill du vara med också vara med och rädda liv? Välkommen till oss på APL!

Om tjänsten

I din roll som projektledare hos oss på APL ansvarar du för att leda och genomföra projekt av olika komplexitetsgrad inom IT både mot kund samt internt. Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår CIO, driftansvarig, IT-arkitekt samt våra IT-specialister. I din roll som projektledare kommer du att leda, planera, fördela och följa upp arbetet som utförs, men även själv kunna stötta våra IT-specialister vid behov. Du erbjuds en utvecklande roll där du själv kan vara med att påverka och för rätt person finns det möjlighet att utvecklas ytterligare inom vår organisation.

Som projektledare hos oss på APL varierar projekten i omfattning och innehåll, beroende på behov. För oss blir du ett viktigt bollplank inte bara under projektens gång utan även innan uppstart av varje projekt. Vidare kommer en del av din roll innebära att du säkerställer både leverans och kvalitén på utfört arbete samt att vi når vår deadline.

Du arbetar som en del vår IT-avdelning och rollen är placerad i Stockholm eller Umeå. Vi tror att du har förståelse för verksamhetens behov och kan fånga upp krav, göra ändringar och eventuella förbättringar tillsammans med vår IT-avdelning för att säkerställa att vi har bästa möjliga IT-stöd i vår verksamhet.

Om Dig

För att trivas i rollen som projektledare hos oss på APL tror vi att du har akademisk examen inom IT alt. motsvarande arbetslivserfarenhet vi bedömer likvärdig. För oss är din samlade kompetens och personlighet viktigast, varav dina personliga drivkrafter och samlade erfarenheter kommer att stå i centrum i vår rekryteringsprocess. De senaste 5 åren har du främst arbetat med projektledning och har erfarenhet av Microsoft teknologi, kanske även certifierat dig inom ett antal områden sedan tidigare. Vi ser gärna att du sedan tidigare är bekant med molnarkitektur, integrationsplattformar samt ITIL eller PM3.

Vi tror att du har ett starkt tekniskt intresse och en naturlig problemlösare. Du gillar variation i ditt arbete och arbetar gärna gränsöverskridande för att tillsammans med andra ta fram de bästa lösningarna. Genom att leda och motivera andra lyckas ni tillsammans med andra nå uppsatta mål inom utsatt tid.

Som person är du strukturerad, noggrann, ödmjuk och lättsam. Du är affärsmässig i ditt bemötande mot kollegor och kunder och eftersträvar att utvecklas och söker efter utmaningar där du kan göra skillnad. Du planerar både ditt eget arbete och gemensamma projekt effektivt och har förmågan att prioritera. Hos oss står teamet i centrum, vi arbetar tillsammans för att få ett bättre resultat samt utveckla och stärka varandra och vårt arbete och vi tror även du delar vår vision med att vara en del av ett bra gäng kollegor som alla är lika viktiga i vår leverans.

Ansökan I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Kompetenslaget, har du frågor gällande rekryteringsprocessen, tjänsten eller vill veta mer tveka inte att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Hanna Sjöberg på hanna.sjoberg@kompetenslaget.se alt. 0764148330

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.