RAN Operations-chef till Tre

Om tjänsten

RAN Operations-chef till Tre

Tjänst: RAN Operations-chef till Tre

Företag: Hi3G Access AB

Sista ansökan: 2021-03-12

Ansökan: Ansök här

Är du en erfaren och engagerad RAN ingenjör med ledaregenskaper? Vill du vara med och bygga och underhålla Tres radionät? Då ska du söka denna roll!

Som chef för RAN Operations kommer du tillhöra Networks Operations som är en del av Tre Technology. Du kommer leda ett mycket kompetent och erfaret team av ingenjörer som arbetar med drift och underhåll av vårt fantastiska 3G, 4G och 5G radionät. Du kommer in i en spännande fas då vi står inför en bred 5G-lansering!

Om rollen

I rollen som RAN Operations-chef kommer det dagliga arbetet främst bestå av att leda och fördela, men även delta i dagliga driften av Tres radioaccessnät. Detta görs i tätt samarbete med övriga delar av Networks, men framförallt RAN Systems. RAN Operations ansvar innefattar CM, PM och FM av Tres radioaccessnät i Sverige och Danmark. Vi konfigurerar, analyserar och fel-avhjälper våra RNCer (3G) och BTSer (3G, 4G, 5G). Avdelningen som du kommer ha personalansvar över består av 6 medarbetare i Sverige och 2 medarbetare i Danmark.

Du har övergripande personalansvar och i dina arbetsuppgifter ingår medarbetssamtal samt att skapa individuella utvecklingsplaner för dina medarbetare. Du rapporterar till Network Operations Manager, där ni tillsammans med Head of Networks, hanterar frågorna som rör den övergripande verksamheten för Networks och dess utveckling.

Vem du är

Med intresse för närvarande och coachande ledarskap får du dina medarbetare att växa och utvecklas. Du är skicklig på att skapa teamkänsla genom att engagera och arbeta tätt tillsammans med dina medarbetare. Vidare använder du din tekniska erfarenhet samt positiva och lösningsorienterade attityd för att på bästa sätt leda teamet och individernas utveckling.

Då drift är både händelsestyrt och rutin, gillar du ”The heat of the moment”, men strävar efter att skapa förutsägbarhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utveckling av verktygsstöd för drift då vi är en organisation med ”vill-och-kan-själv” -attityd och tar 100% ägarskap av vårt nät, drift-verktyg och den kvalitét vi erbjuder våra kunder. RAN är ett område med många kontaktytor och därför ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att bygga kontaktnät. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i skrift och tal. Vidare är du duktig på att samarbeta med andra stakeholders och är van vid att verka i en organisation med olika kulturer och språk.

Du behöver ha ett par års erfarenhet med personalansvar över medarbetare samt en gedigen erfarenhet av RAN samt har god förståelse för driftprocesser såsom CM, PM och FM. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av incidenthantering.

Vi erbjuder

Du får jobba tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor samt medarbetare som känner stor stolthet i vårt uppdrag och som arbetar kontinuerligt med att leverera Sveriges mest driftsäkra mobilnät. Vi erbjuder en arbetsplats där individuell utveckling är ett av våra fokusområden. Med hjälp av engagerade medarbetare och ledare och tillsammans med vår interna utbildningsenhet, vill vi ge dig verktygen att bli bäst på det du gör. Vi är en trygg arbetsgivare, som tar väl hand om våra medarbetare, vilket märks av de utmärkelser som vi årligen får – sjätte året i rad vi vunnit topplacering i Great Place to Work. Vi har en fantastisk ny kontorsbyggnad precis bredvid Globen.

Ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta rekryterande chef Tom Nyström på tom.nystrom@tre.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.