Teamledare alternativt IT chef till Orthex

Om tjänsten

Tjänst: Teamledare alternativt IT chef till Orthex

Företag: Orthex Group

Sista ansökan: 2020-10-04

Ansökan: Ansök här

Är du vår teamledare/IT chef?

Orthex ser mycket ljust på framtiden, vi har en lång tid med tillväxt och vi har en fortsatt tydlig tillväxtstrategi. Våra IT system måste stödja denna tillväxt och ökande krav från kunder. Därför söker vi nu en teamledare alternativt IT chef som kan leda det dagliga arbetet och utveckla IT inom Orthex. Vi vet att det är svårt att hitta rätt person för uppgiften, därför söker vi brett och tror att du idag kanske arbetar som teamledare eller som IT chef.
Orthex har idag M3 som affärssystem med flertalet applikationer kopplade till detta och vi har nyligen uppgraderat systemet. Vi har stort fokus på M3 och integrationerna med övriga system. EDI kommunikation med våra kunder är ett mycket viktigt område där du kommer leda och utveckla och framför allt styra projekt ihop med interna och externa samarbetspartners. Rollen som teamledare /IT chef är även operativ.

Arbetsuppgifter

  • Leda det dagliga arbetet
  • Projektledning
  • Utveckla IT inom Orthex
  • Personalansvar

Kvalifikationer

För rollen krävs att du har en lämplig eftergymnasial- eller högskoleutbildning och att du har haft en operativ roll inom ett IT team, antingen som teamledare eller IT chef. Vi vill att du är mer en ledare än en specialist och du har goda dokumenterade ledarerfarenheter. Vi tror att du har arbetat i en internationell organisation och har erfarenhet av att leda och styra projekt med interna och externa samarbetspartners. Vidare har du tidigare arbetat med att utveckla och inte bara förvaltat. Vi ser det som ett stort plus ifall du har erfarenhet från tillverkande industri.
Det är meriterande om du har erfarenhet av M3 och har arbetat med integrationer och gärna EDI.
Mycket god förmåga i svenska och engelska i tal och skrift, franska och tyska är meriterande. Körkort B är ett krav.

Om dig

Du är en teamplayer som alltid strävar efter att nå bästa resultat och har ett stort engagemang och bra ledaregenskaper. Som person är du nyfiken och brinner för att lösa problem och utveckla, både dig själv och andra.

Vi erbjuder

Hos oss har du möjligheter att vara med och påverka och utveckla IT inom Orthex. Vi har en spännande tillväxtresa där du kommer att vara en viktig kugge tillsammans med övriga medarbetare för att vi ska nå våra mål. Vi kan stimulera dig med att vi är en internationell organisation med många kontaktytor, både internt & externt.
Vi erbjuder även en varierande och spännande roll i ett framgångsrikt och växande företag med starka varumärken och egna produkter. Vi vill att alla ska känna en stor öppenhet där det är högt i tak. Vi kan med stolthet säga att vi är en attraktiv arbetsgivare.

Om oss

Orthex Group är Nordens ledande tillverkare av hushållsprodukter som gör livet enklare för kunden. Idag har Orthex Group kunder i över 40 länder på fyra kontinenter. Gruppen äger tre egna fabriker och lanserar en mängd funktionella produkter varje år. Orthex Group har tilldelats den prestigefyllda internationella utmärkelsen Red Dot Design Award för sin harmoniska nordiska produktdesign. Gruppens varumärken inbegriper SmartStore (förvaringsboxar), GastroMax (köksprodukter) och Orthex (ett stort urval av produkter för hemmet och trädgården). För närvarande har Orthex Group cirka 300 medarbetare och en total omsättning på 70 miljoner euro. Läs mer: www.orthexgroup.com

I denna rekrytering har Orthex valt att samarbeta med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se
För mer information om denna tjänst kontakta Peter Flodin 073 325 52 33.
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.
Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.
Välkommen med din ansökan!

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.