Teknisk IT-ansvarig till Coromatic

Om tjänsten

Tjänst: Teknisk IT-ansvarig till Coromatic

Företag: Coromatic AB

Sista ansökan: 2020-09-15

Ansökan: Ansök här

Trivs du i en varierande roll där du får agera teknisk expert? Motiveras du dessutom av att få ett helhetsansvar för den tekniska biten inom IT-verksamheten? Hos Coromatic erbjuds du möjlighet att ta nästa steg i din karriär och driva organisationens IT-arbete framåt.

SÖK DENNA TJÄNST

OM TJÄNSTEN

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Coromatic.

OM FÖRETAGET

Coromatic gör det möjligt för företag och organisationer att driva sin verksamhet utan avbrott, oavsett tid på dygnet. De har drygt 530 anställda i Norden och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Som Nordens ledande leverantör av lösningar för verksamhetskritisk infrastruktur, så kallade Critical Facilities Solutions, säkrar de tillgänglighet för kraftförsörjning och datakommunikation. Coromatic har ett heltäckande tjänsteerbjudande, där de tar fullt ansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities Solutions. Deras expertkunskap omfattar kraft, kyla, nätverk, datakommunikation samt säkerhet.

ARBETSUPPGIFTER

  • I rollen som teknisk IT-ansvarig har du ett helhetsansvar för den tekniska expertisen hos Coromatic.
  • Du ansvarar för att säkerställa så att den tekniska infrastrukturen fungerar felfritt och är involverad samt agerar expert i samtliga IT-utvecklingsprojekt.
  • Vidare har du även kontakt med företagets leverantörer och externa konsulter i frågor som rör koncernens helpdesk, datacenter, nätverk och system.
  • Ditt primära fokus i kontakten med företagets leverantörer är att säkerställa så att driften och utvecklingen fortskrider.
  • I rollen ansvarar du även för att implementera och förvalta IT-lösningar och har i stor grad möjlighet att påverka hur IT-organisationen hos Coromatic ska förbättras och vidareutvecklas.
  • Slutligen ansvarar du för tillhörande administration och att det dokumenteras på ett korrekt sätt.

Tjänsten är placerad på Coromatics huvudkontor i Bromma. Du arbetar i nära samarbete med CIO och IT-projektledaren. I tjänsten kan det förekomma resor, omkring 10–12 resdagar per år.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

  • Gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av att vara tekniskt ansvarig
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

För att lyckas i rollen är du en person som drivs av att komma med idéer, initiera nya projekt och aktiviteter. Du är nyfiken och söker självständigt nya utmaningar inom ditt arbete då du gillar att utvecklas. Som IT-ansvarig har du breda kontaktytor och har således förmåga att kommunicera information tydligt och enkelt samt anpassa den till mottagaren. Du trivs i samarbete med andra och delar gärna med dig av din expertis för att nå resultat. Stundtals ställs du inför nya situationer och vi söker dig som känner glädje av att lösa tekniska utmaningar.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Bromma, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.