Världsledande företag inom seglingsindustrin söker IT-chef

Om tjänsten

Världsledande företag inom seglingsindustrin söker IT-chef

Tjänst: Världsledande företag inom seglingsindustrin söker IT-chef

Företag: Seldén Mast

Sista ansökan: 2018-05-12

Ansökan: Ansök här

Seldén Mast söker dig som vill jobba i ett företag med stora visioner och ett stort hjärta. Vi gillar att skapa nya bättre lösningar för våra kunder men också utveckla och effektivisera den egna verksamheten.

Som IT-chef hos oss ingår ansvar för huvudkontoret samt 7 dotterbolag spridda runtom i världen där samtliga enheter använder Navision.

Din vardag
Ditt dagliga arbete kommer att bestå av att leda it-verksamheten inom koncernen och det främsta ansvarsområdet är att driva och vidareutveckla affärssystemet Microsoft Dynamics NAV utifrån verksamhetens behov. Koncernen har nyligen gjort en uppgradering till Nav17 och alla bolag i koncernen kör i samma lösning.

Vi ser gärna att ta du tar egna initiativ och utvecklar användandet i systemet genom att föreslå och utveckla nya funktioner till de olika avdelningarna.

I arbetet ingår även ansvar för övriga system och att driva olika typer av it-relaterade projekt. Företaget står inför en spännande digitaliseringsresa där både apputveckling för att kunna styra segel och master samt intelligenta robotar ingår.

Du är medlem i ledningsgruppen och har personalansvar över 2 medarbetare.

Som person är du lösningsorienterad, tekniskt intresserad, social, hjälpsam, driven och du får gärna gilla segling!

Vem är du?
För att passa för tjänsten behöver du ha:

  • Flera års erfarenhet av utveckling i Navision
  • Erfarenhet och kunskap om att driva olika IT-relaterade projekt
  • Vana vid att hantera olika typer av problemställningar
  • Allmänt intresse av teknik

Passar vi dig?
Seldén Mast är världsledande inom mast tillverkning och koncernen finns representerade i 7 länder runtom i världen. Huvudkontoret finns i Långedrag där 100 av koncernens 220 medarbetare arbetar.

Seldéns företagsfilosofi kan sammanfattas under begreppen kvalitets- och systemtänkande samt en oavbruten strävan mot att åstadkomma bästa möjliga funktion för varje produkt. Detta gäller även våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara med och att ta oss till nästa nivå.

Kontaktperson
Sofia Edvardsson, 0706-01 28 18
sofia.edvardsson@wiseit.se

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.