Verksamhets & digitaliseringsprojektledare

Om tjänsten

Verksamhets & digitaliseringsprojektledare

Tjänst: Verksamhets & digitaliseringsprojektledare

Företag: Landskrona Stad

Sista ansökan: 2020-12-31

Ansökan: Ansök här

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi söker en driven och engagerad verksamhets & digitaliseringsprojektledare som tillsammans med oss vill vara med och förstärka vårt projektkontor och bidra till en smartare stad att leva och verka i.

Om rollen

 • Du kommer att driva och delta i olika förändrings- och förbättringsprojekt så att vi kontinuerligt utvecklar vår verksamhet och våra tjänster.
 • Som projektledare hos oss leder du förstudier, implementationsprojekt och säkerställer överlämning av de framtagna lösningarna.
 • Du har övergripande ansvar för dina projekts kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning och rapportering.
 • Det är viktigt att skapa en gemensam förståelse för verksamhetens behov och utmaningar och att leda projektgruppen mot uppsatta mål och se till att vi tillsammans levererar kvalitet.
 • Service, tålamod och professionellt bemötande är av största vikt och ska genomsyra allt vi gör.

Om dig

Du har en bred digitaliserings & IT kompetens och kunskap inom olika projektmetodiker. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av tekniska införandeprojekt, både som deltagare och projektledare, och att du vill vara med och utveckla vårt sätt att bedriva projekt. Vi söker dig som har fokus på kvalitet, har en bra planeringsförmåga och är duktig på att kommunicera. Du har lätt för att ta egna initiativ och en stark förmåga påverka. Med ett lösningsfokuserat arbetssätt samarbetar du tillsammans med dina kollegor mot uppsatta mål. Du är med och bidrar till en positiv atmosfär och lever våra värderingar.

Om oss

Digitalisering & IT organisationen är en relativt ny avdelning inom Landskrona stad som arbetar med digital strategi, digitala handlingsplaner, projekt, utveckling, drift och support. Det händer mycket hos oss och vi håller ett högt tempo, ställer tydliga krav och jobbar mot gemensamma målsättningar.

Kvalifikationer

UTBILDNING/ERFARENHET – Krav
Goda kunskaper och erfarenhet av något/några av följande begrepp:

 • PPS, Props, Prince2
 • Kanban, Lean, Six Sigma
 • Agile, Scrum
 • IREB, ISTQB
 • Fyrarummaren/ADKAR

Erfarenhet av att leda flera projekt i en portfölj
Erfarenhet av ledarskap och förändringsledning

Eftergymnasial utbildning, t.ex. data/systemvetenskap eller annan relevant utbildning

Mycket goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.

UTBILDNING/ERFARENHET – Meriterande

 • IPMA eller PMP certifiering
 • ITIL v3/v4 certifiering
 • Projektledning i organisationer med regulatoriska krav

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsvillkor

Heltid, Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Antal platser: 1

Ansökan

Förvaltning: Landskrona stad – Digitalisering och IT

Arbetsgivarens referensnummer: C44578

Sista ansökningsdatum: 2020-12-31

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.