Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Plattan hjälper till med rumsbokning

Har du stått utanför ett mötesrum och funderat på om det är ledigt och i så fall hur länge? Skruva upp en surfplatta vid dörren och installera appen Broomker så får du klart besked.

Plattan hjälper till med rumsbokning

Rumsbokning i kalendern i all ära, men om du vill veta hur länge rummet du just står utanför är ledigt är det inte helt smidigt. Det tycker i alla fall svenska Adjusoft som utvecklat androidappen Broomker. Appen installeras på valfri platta med minst sju tum stor skärm, vilken sedan montera utanför mötesrummet. Vill man inte själv plocka ihop delarna erbjuder tillverkaren färdiga paket med både hård- och mjukvara.

Broomker interagerar med den befintliga Exchange-kalendern och visar bokningsläget för lokalen direkt på skärmen. skulle du vilja boka rummet är det bara att trycka på boka-knappen.

– Hos de företag som testat vår lösning ser vi en ökad bokningsgrad, fler spontana möten och betydligt färre dubbelbokningar. Vi har fokuserat på enkelheten. Bokningsplattorna är enkla att konfigurera och sätta upp, men de är framförallt enkla att använda. Det krävs två klick för att boka ett rum och om ett rum är upptaget ser man det direkt, säger Andreas Lännerberg, Adjusofts grundare.

Vill man testa lösningen finns en gratisversion av Broomker som fungerar i tio dagar att ladda ner från Google Play.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter