Plusfoursix hämtar vd från Glocalnet

Daniel Dersén från Glocalnet blir ny vd för mobilmarknadsforingsbolaget Plusfoursix. Han var tidigare vd för Spray som för några år sedan såldes till Telenor/Glocalnet. Där har han under de senaste åren både varit marknads- och försäljningschef på Glocalnet samt ansvarig för mobila innehållstjänster på Telenor.

– Marknaden för mobil marknadsföring är i sin linda. Vi kommer troligtvis att se en tillväxt med runt 300 procent i år. Jag var med och etablerade internet som ny mediekanal i Sverige under slutet av 90-talet och jag kan se många paralleller till den mobila kanalen. Inom några år kommer det vara en betydande del i varje marknadschefs reklamkaka. Det ska bli oerhört roligt att vara med på denna resa, säger Daniel Dersén.

Daniel Dersén ersätter Fredrik Nyström som är en av grundarna till bolaget. Fredrik kommer att ägna sig åt affärsutveckling i en mer fri roll inom företaget.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.