Poly årets globala ledare inom teknik och innovation

headset Frost & Sullivan utser Poly till årets globala ledare inom teknik och innovation för professionella headset.

Poly årets globala ledare inom teknik och innovation

Baserat på sin senaste analys av den globala professionella headsetmarknaden, har analys- och konsultföretaget Frost & Sullivan utnämnt Poly till årets globala ledare inom teknik och innovation. Poly har flera produkter med avancerad ANC-teknik (aktiv brusreducering) och erbjuder ett stort sortimentet av Microsoft Teams-certifierade enheter.

– Under covid-19-pandemin har Poly sett en sällan skådad efterfrågan på professionella headset. För att möta behoven gjorde de om sina tillverkningsanläggningar, implementerade specifika säkerhetsrutiner, arbetade med nyckelleverantörer för att öka produktionskapaciteten och prioriterade beställningar från regeringar och vårdorganisationer. De stärkte också sina allmänna relationer med kanalpartner och it-tjänsteleverantörer. Genom att möjliggöra effektiv kommunikation, samarbete och ökad produktivitet hjälper Poly företag och branscher att utvecklas med implementeringen av ny endpoint-teknik, säger Alaa Saayed, chef för information- och kommunikationsteknik på Frost & Sullivan.

Poly får utmärkelsen för sitt engagemang att tillgodose kundens behov, sitt fokus på trender inom teknologi, samt för sin starka och innovativa produktportfölj. Sammantaget har det etablerat dem som en av de ledande tekniktillverkarna på marknaden.

– Vi är stolta över att få utmärkelsen årets teknik- och innovationsledare av Frost & Sullivan. Allting hos oss, från vårt långa arv i headsetbranschen till innovationen som utvecklar vår portfölj och våra partnerintegrationer, kommer i grund och botten från vår passion för att möjliggöra meningsfulla mellanmänskliga kontakter genom teknik – oavsett var du befinner dig, säger Christine Roberts, chef för företagsheadset på Poly.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.