Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Poly breddar videomötesportföljen

Kontoret Ny funktionaliteter i operativsystemet samt två integrerade allt-i-ett-lösningar. Nu har Poly presenterar flera nyheter till sin videomötesportfölj.

Poly breddar videomötesportföljen

Poly utvidgar antalet videomötesprodukter och lanserar ny Studio X30 och X50. Den nya X.serien har inbyggt stöd för videooperativsystemet Zoom, vilket innebär att de båda enheterna inte behöver en dator för att kunna användas.
– Kunder älskar Zoom för att det ger en oöverträffad videoupplevelse. Med Poly Studio X-serien blir Zoom enklare och kraftfullare både i små mötesrum och i det stora konferensrummet. Ett konferensrum som endast kräver en enda specialbyggd enhet som kör Zoom gör att företag får enkelhet, användarvänlighet och innovation där de behöver det, vilket är kärnan i Zooms produktutbud, säger Eric S Yuan, vd på Zoom.

Av de två så är Studio X30 anpassad för små kontor eller mötesrum. Den stöder 4k Ultra-HD och har inbyggda funktioner för innehållsdelning. X50 är den större av de två och har större ljudupptagningsområde och högtalare för att passa de lite mer tilltagna lokalerna. Systemet stöder dubbla skärmar för Zoom-rum och trådlös innehållsdelning.

Utöver detta par så introducerar Poly även MeetingAI, teknik som ska förbättra mötesupplevelsen ytterligare. Detta genom att med hjälp av maskininlärning och ai optimera bullerdämpning samt blockera störande ljud som kan uppstå under mötet. Dessutom så spåras hela tiden vem det är som pratar och videoenheten sommar in rätt person. Det gör att systemet ger ännu bättre närvaro och upplevelse för alla i mötet, utan att någon behöver styra bilden manuellt.
Även G7500 kommer att få Zoom-stöd.

Studio X30 och X50 kommer att kosta 21 554- respektive 34 295 kronor och blir beställningsbara i november. De första enheterna levereras sedan under december.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter