Poly först med Google Meet för Android-videoenhet

Videomöten Första Androidbaserade enheterna med en förstahandsintegrerade upplevelse av Google Meet.
Videohögtalarfamiljen Studio X har ny fått en viktig certifiering från Google.

Poly först med Google Meet för Android-videoenhet

Kompabilitet är en oerhört viktig komponent för företag när de tittar på lösningar för sina mötesrum och kontor. Och för de som gillar Google Meet uppger Poly att de har en trevlig nyhet. Nämligen att hela Studio X-familjen certifieras för mötestjänsten. Detta ska enligt kommunikationsföretaget vara de första Androidbaserade videoenheterna som får denna.

Det innebär alltså att Studio X30, X50, X70 samt kontrollenheten TC8 får en förstahandsintegreing vilket ska ge en effektiv och syftesbyggd mötesupplevelse.

– Polys innovation i alla sina proffsklassljud- och -videolösningar är den ultimata komponenten för en konsekvent utmärkt mötesupplevelse. Det är därför vi valt att samarbeta med Poly som den första Androidbaserade videoenheten som certifieras för Google Meet. Tillsammans är vi fast beslutna om att utrusta dagens hybridarbetare med teknik som tar möten till nästa nivå, säger David Citron, chef för Google Meet and Voice.

Alla Poly-enheter som är certifierade för Google Meet och Google Voice stöds av Poly Lens-appen på PC och Mac. Appen gör att IT-ansvariga kan felsöka, skicka programuppdateringar och fjärrhantera enheter. Stöd för Poly Lens-appen kommer att finnas tillgängligt för ChromeOS-enheter under andra kvartalet 2023.

Poly Studio X-serien som är certifierad med Google Meet kommer vara tillgänglig globalt i januari 2023.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.