Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Poly ger sig in i nytt kamerasegment

Videomöten Någon gång tar pandemin slut. Poly släpper idag en ny produktserie som tar fokus på personliga och professionella videomöten för arbetslivet som det ser ut då.

Poly ger sig in i nytt kamerasegment

– Det finns ingen konkurrent som gör det här. Visst finns det många tillverkare som levererar en kamera till kontoret där den sedan kan dela ut den till de  anställda, men vi har tagit det ett steg längre, säger Neil Fluester på Poly till Telekom idag.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Total tillgång till alla guider och tester
  • Premiumnyheter med de senaste trenderna
  • Fullt fokus på att du ska göra rätt kommunikationsval
  • Tryckt magasin med sex nummer om året
Redan prenumerant?

– Vi paketerar det här i personliga paket till mycket bra pris där användaren får precis det som han eller hon behöver. Det är dessutom möjligt för it-avdelningen att hantera dessa på distans med vår nya tjänst Lens Desktop.

Headset- och kameratillverkaren Poly lanserar idag två kameror i olika storlekar samt en skärm med inbyggd kamera.

  • P5 är en kamera för den enskilde användaren. Den har en inbyggd riktad mikrofon och en usb-port där du kan koppla in ett headset eller en konferenshögtalare. Poly trycker hårt på  rabatterade kits med kamera tillsammans med antingen headsets eller Polys nya konferenshögtalare Poly Sync20. Listpriset är 129 dollar.

– Skillnaden mot den inbyggda kameran i laptopen är stor. Där är det oftast 720p och här är det istället 1080p och 4x digital zoom, säger Neil Fluester.

  • P15 är en mer avancerad kamera där du får fler funktioner i kamera, mikrofoner och högtalare. Listpriset är 599 dollar.

– Här är det 4k och dessutom har vi aktiv spårning av dig i bilden. Mikrofonerna kan ställas in att bara ta upp ljud i vissa zoner  samt att de stänger ute buller, säger han och tar fram en rulle bubbelplast som han klämmer på för att demonstrera att inget smatter släpps igenom.

  • Skärmen P21 är en skärm med inbyggd kamera, touchknappar i nederkant och bakgrundsljus runt skärmen. Listpriset är 815 dollar.

Utöver de nya produkterna så meddelar Poly också att det nya manageringsprogrammet Poly Lens Desktop nu är klart. Det ersätter tidigare program som PLT Hub och liknande.

– Nu finns de nya P-produkterna på plats här, men under året ska vi se till att få in alla tidigare produkter också. Så att vid årsskiftet tror jag att vi har allt på plats, säger Neil Fluester.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter