Poly integerar röststyrning av videomötena med Alexa 

Videomöten En ny integration som tillåter röststyrning av konferensrum via Amazon Alexa. Nu har Poly släppt en uppgradering som ska minimera behovet av skärmklickande.

Poly integerar röststyrning av videomötena med Alexa 
Poly G7500 and Eagle Eye Cube Product Bundle Images

Det finns ett sug efter röstsaktiverad teknik. Det menar Poly som nu, lagom till dess att företag planerar återgången till kontoren, släppt en röstintegration för Zoom-rum. Den nya funktionen inkorporerar Amazons röstassistent Alexa för företag. Vinsten man kan göra med denna är att du kan starta Zoom-möten genom enbart röstkommandon.

För de som vill hoppa på röst-tåget så är installationen bara ett par klick bort och därefter så ska Poly Zoom-rumsenheten klara av att upptäcka anställdas röster.
– Vårt mål är att anställda ska kunna återvända till kontoret på ett tryggt och smidigt sätt med hjälp av integrerad teknik, utformad för att minimera kontakten med beröringsytor. Vi ser ett fortsatt behov av ai, särskilt när det gäller röstaktiverade kommandon som Alexa för företag, som också gör det möjligt för anställda att enkelt ansluta till mötet och göra ett så bra jobb som möjligt – oavsett plats, säger Beau Wilder, chef för videosamarbete på Poly.

En unik finess

Poly menar att de är unika såtillvida om att de är ensamma om att leverera den här typen av certifierade lösningar för Zoom. Studio X-serien, videokonferenssystemet G7500 och konferenstelefonen Trio C60 är de som stöder Alexa för företag.
– Röstassisterad teknik är framtidens arbetssätt. Zoom-certifierade enheter som Poly Studio X-serien och Poly G7500 som stöder Alexa för företag kommer förändra verkligheten för företag och organisationer som planerar att återvända till kontoret, samtidigt som de tillgodoser de anställda som fortsatt vill hålla kontakten och snabbt kunna gå med i möten hemifrån, säger Jeff Smith chef för Zoom Rooms på Zoom.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!