Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Poly lanserar ny generation headset med aktiv brusreducering

Kontoret Bättre upplevelse, fler funktioner och med ny stil. Nu har Poly presenterad den uppdaterade versionen av Savi Offfice och UC-serien. En stor nyhet är att de får aktiv brusreducering.

Poly lanserar ny generation headset med aktiv brusreducering

Ett headset för maximal produktivitet. Det är vad Polys säger att deras nya generation av DECT-headsetserien Savi ska ge.
– Människor kommer alltid ha ett behov av att kunna fokusera. Öppna kontor underlättar för samarbete, men vi har alla våra stunder när vi behöver stänga in oss för oss själva. Utmaningen är att stanna i zonen trots surret runt omkring dig. Vi har uppdaterat vår Savi 8200 Office- och UC-serie för att bättre tillgodose dessa behov, säger Tamara Lane, produktmarknadschef för personliga lösningar på Poly.

Den nya Savi 8200-serien har bland annat en funktion för begränsning av ljudupptagningsområdet, en finess som betyder att personer i samtalet endast kommer att höra den person som pratar i headsetet och därmed slipper störas av sorlet i bakgrunden. I modellen Savi 8220 har man även introducerat aktiv brusreducering för att medarbetare ska kunna koncentrera sig bättre. Detta menar företaget att man är först med att erbjuda i ett DECT-headset.

Den trådlösa räckvidden i kontorsmiljö är för 8200-familjen på 55 meter och är det helt fritt så ökas denna till 180 meter. En annan bra finess är att Savi 8245 har extrabatteri som går att byta till utan att samtalet bryts, något som i teorin ger obegränsad taltid.

Med den nya generationen av Savi har företag tillgång till en mängd olika stilar för att passa olika behov och önskemål. De olika stilarna inkluderar stereo (Savi 8220), mono (Savi 8210) eller konvertibel (Savi 8240/8245). Savi 7200 Office-serie har ett nydesignat over-ear-DECT-headset för traditionell och IP-skrivbordstelefonanvändning. Basen till Savi 8200 kan ansluta till flera enheter och har stöd för skrivbordstelefoner, mobila enheter och datorer. Savi 8200 UC-serien har en DECT-mini-USB-adapter som är kompatibel med PC och Macdatorer eller skrivbordstelefoner som stöder USB-ljud.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter