Poly lanserar ny högtalartelefon

Produkt Ett nytt tillskott i Sync-familjen. Nu lanserar Poly modellen Sync 10, en högtalartelefon som passar allt från hemmakontoret till styrelserummet. 

Poly lanserar ny högtalartelefon

Tillverkaren Poly breddar utbudet av högtalartelefoner och med Sync 10 så har man ytterligare ett professionellt alternativ.
– Med medarbetare både på kontoret och på distans blir det otroligt viktigt att skapa en jämlik kommunikation, där alla får samma chans att hänga med i samarbetet oavsett var man arbetar. Ljudkvaliteten är den absolut viktigaste parametern, och för den som inte alltid vill sitta med headset, eller om man sitter flera tillsammans, är högtalartelefoner som Sync-familjen perfekt, säger Anders Blak Pedersen, Nordenchef på Poly.

Användarvänlighet ett ledord

Huvudattributen för Sync-familjen har varit att produkterna ska vara enkla att använda, fungera bra med normala arbetssätt – samt inte minst då låta dig höras och bli hörd bra.

– Det nya tillskottet i serien, Poly Sync 10, är den perfekta produkten för hemmaarbetare som vill förbättra sättet de arbetar på hemifrån. Det är ett bra komplement till den befintliga Sync-familjen och erbjuder fler möjligheter för enheter optimerade för olika arbetsytor med ett konsekvent gränssnitt genom hela enhetsfamiljen, säger Anders Blak Pedersen.

Priset på ett stycke Sync 10 startar på cirka 1 000 kronor.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.