Poly lanserar ny serie skrivbordstelefoner

Kontoret En ny hybridanpassad serie samt utökning av Androidtelefonserien. Poly breddar portföljen och lanserar flera nyheter.

Poly lanserar ny serie skrivbordstelefoner

Den nya tidens kontorsarbete innebär att den geografiska platsen på kontoret är flyktig. Så för att möta detta har Poly lanserat en ny serie skrivbordstelefoner kallad Edge E.

Dessa innehåller självklart tillverkarens teknik för att filtrera bort stranden ljud (Acoustic Fence och Nocieblock ai) och ska gå att parkoppla med både headset och mobil via bluetooth.

Edge E-serien ska underlätta konceptet ”hot desking” – alltså när olika medarbetare samsas om ytor och utrustning. Därför är telefonerna utrustade med NFC-teknik som gör det enkelt att personifiera enheten för dagen. Detta så att medarbetarna får samma tillgång till telefonen oavsett vilket skrivbord eller plats de befinner sig på.

–  Att välkomna medarbetare tillbaka till kontoret med samma kommunikationsinstallationer som 2019 eller början av 2020 är inte längre ett alternativ. Tidigare var skrivbordstelefoner anpassade för enskild användning, men i takt med att nya arbetssätt växer fram behöver tekniken utvecklas och möjliggöra hybrida och flexibla arbetslösningar, vilket blir möjligt med Edge E-serien, säger Peter Huboi, produktmarknadschef på Poly.

Utöver Edge E lanserar Poly även CCX505, en Androidtelefon med pekskärm och inbyggd wifi. Detta för att den enkelt ska gå att installera på hemmakontoret och hanteras genom Poly Lens. 

Samtliga nyheter går att beställa från och med nu, priserna på Edge E är inte officiella ännu.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.