Poly släpper ny Trio samt breddar utbudet av Teams-produkter

Kontoret En ny generation av konferenstelefonen Trio samt ett bredare utbud av Teams-certifierade enheter. Poly ser till att uppgradera sitt erbjudande till företag.

Poly släpper ny Trio samt breddar utbudet av Teams-produkter
Trio C60 top view meeting

Trio-familjen är en av Polys populäraste produkter för konferensrum. Nu har tillverkaren presenterat en ny generation i familjen Trio C60 som ska göra samarbetet än enklare och bättre.
– Med Trio C60 fortsätter vi att förnya oss inom det som har varit vår kärnkompetens i över 25 år. Först och främst briljerar verkligen Polys distinkta ljudfunktioner i denna produkt, vilket är viktigt för att säkerställa samarbete och stärka anslutna team. Vi levererar en otrolig användarupplevelse som inte bara ökar motivationen utan också effektiviteten. Kommunikationsverktyg som Trio C60 ger människor möjlighet att bryta isoleringen och göra ett bra jobb tillsammans, säger Kerri Whelan, senior produktsmarknadschef på Poly.

Trio erbjuder flexibilitet och utöver att används som telefon kan man använda den föra tt styra enheter från Studio X-familjen eller G7500. Dessutom erbjuds stöd till många av de ledande öppna SIP- och UC/C-tjänsterna.

Utöver telefonen så breddar även Polo sitt erbjudande av Teams-certifierade trådlösa lösningar. Detta genom att lägga till Voyager 4245. Headsetet finns i tre olika bärstilar i ett och samma paket, på örat, bakom huvudet eller över örat – så att användarna kan välja efter tycke och smak. Därtill har de utbytbart batteri, trevägsanslutningar samt kommer i en version me dedikerad Teams-knapp.
Headsetet finns tillgängligt från och med maj.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.