Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Poly lanserar nytt partnerprogram

Branschen En nytappning av Polycoms och Plantronics partnerprogram – men bara med det bästa. Nu har Poly lanserat ett nytt globalt system.

Poly lanserar nytt partnerprogram

En gemensam portal som i realtid ger enkel åtkomst till alla resurser, utbildningar ovh verktyg. Så beskriver Poly det nylanserade partnerprogramet som de satt ihop.
– För att uppmuntra deltagande från ett brett spektrum av partners och göra det mer fördelaktigt att samarbeta med Poly har vi gjort om vårt program från grunden. Våra partners säger enhälligt att deras framgång hänger på förmågan att differentiera sig på marknaden baserat på anseende, leveranskapacitet på tjänster och kompletterande kunskaper. Vårt mål är att hjälpa alla partners att framgångsrikt sticka ut på marknaden, säger Nick Tidd, global kanalsäljchef på Poly.

Det nya programmet, som samlar 15 000 partners är utformat så att det ska passa både stora och små. Och för att bidra till innovation samt ömsesidig tillväxt har Poly skiftat fokus och istället för att basera partnernivåerna på intäkter – till att ha en tydligare tonvikt på engagemang. Det här ska göra att de som lägger mycket energi på Polyaffären ska belönas för det.

Med programmet lanseras även en ny partnerportal (10 april) och denna ersätter de tidigare från Polycom/Plantronics.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter