Poly lanserar nytt studio-system för Zoom

Videomöten Ett komplett paket för de som vill köra Zoom Rooms smärtfritt. Nu har Poly sytt ihop ett studio-system med en helt ny kontrollenhet, videomötesprodukter samt en mini-pc.

Poly lanserar nytt studio-system för Zoom

Från små till stora rum. Oavsett behov menar Poly att de har lösningen för de som vill köra videomöten. Och nu lanserar man ett nytt alternativ som även innehåller en konferensdator från HP.

– Hybridarbete är här för att stanna och vi ser fram emot att stärka vår portfolio av Zoom Rooms-system som drivs av Poly och HP för att erbjuda sann mötesglädje. Tillsammans med Poly och HP kan vi erbjuda ett komplett paket av lösningar för Zoom Rooms, Zoom Phone och Zoom Meetings, säger Cary Bra, chef för Zoom Rooms.

Så vad är då det nya? Jo, Poly lanserar en ny kontrollenhet (TC10) anpassad dör små- och stora mötesrum som ger användare stor flexibilitet. Dels då den kan används som en Zoom Rooms-kontroll eller som en schemaläggningsskärm. 

När det gäller det tidigare ska denna parad med en Poly Studio X eller ett videokoferanssystem G7500 göra att man kan styra videoappen på Poly Video OS-system. 

I det paket man nu lanserar kan man utöver själva videomötesprodukter och kontrollenheten även få med en mini-konferens-pc från HP och på så sätt ha en fullödig lösning.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.