Poly släpper ny videobar för mindre mötesrum

videomöten R30 är laddad med den senaste tekniken för att säkerställa effektiva och inkluderande möten.

Poly släpper ny videobar för mindre mötesrum

De senaste åren har många företag valt att utöka antalet avancerade mötesrum för att vi ska kunna samarbeta effektivt även om inte alla befinner sig på plats på det fysiska kontoret.

Nu släpper tillverkaren Poly en ny videobar som heter Studio R30 och som är utformad för att placeras i mindre mötesrum med ett begränsat antal deltagare på plats. R30 ansluts till datorn via usb och är kompatibel med alla molnbaserade videomöteslösningar. Den är certifierad för användning med Zoom och Microsoft Teams.

– Omställningen till hybridarbete ställer krav på arbetsgivarna för att skapa rättvisa och jämlika samarbetsförhållanden. De som sitter på kontoret måste både ha plats att jobba ostört och möjligheter att koppla upp sig i videomöten, och de som jobbar på distans måste kunna vara medverkande i mötet på samma sätt som de som sitter på plats. Där blir de olika arbetsytorna och rummen på kontoret oerhört viktiga och jag är väldigt glad att vi nu kan erbjuda ännu mer träffsäker teknik för alla typer av arbetsytor för att skapa lyckligare och mer produktiva medarbetare, säger Anders Blak Pedersen, Sverige- och Nordenchef på Poly.

poly

Poly R30 har en kamera med stöd för 4k (2160 p), full hd eller hd och ett upptagningsområde på 120 grader för att kunna fånga en så stor del av rummet som möjligt. En rad smarta funktioner gör att kameran automatiskt anpassar sig till rådande ljusförhållanden och Director AI-funktionen ser till att kameran zoomar in på den person som talar för tillfället. Om man hellre vill styra kameran själv så gör man det från desktop-appen Poly Lens. Här kan du enkelt ta kontroll över panorering, lutning och zoom-funktionerna.

R30 har även en hel del smart teknik på ljudsidan. Mikrofonerna är byggda för att inte fånga in störande bakgrundsljud och den inbyggda högtalaren är tillräckligt kraftfull för att återge allt som sägs i mötet.

Videobaren levereras med ett standardfäste, men Poly erbjuder fäste för väggmontering och vesa-fäste som tillbehör. Priset för Poly R30 landar på cirka 7200 kronor exklusive moms.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.