Poly släpper nytt headset med aktiv brusreducering

Kontoret Ett headset med aktiv brusreducering – men fortfarande utan att prislappen sticker i väg. Nu har Poly släppt en ny toppprodukt i sin Blackwire-familj.

Poly släpper nytt headset med aktiv brusreducering
Blackwire 8225 USB-C

För många kontorsarbetare är ett bra headset ett måste för att hålla effektiviteten i topp. Men bra lurar kan lätt dra iväg i pris, särskilt om man vill ha aktiv brusreducering.
Nu har Poly lanserat en produkt som riktar in sig på just detta. Blackwire 8225 är det nya flaggskeppet i Blackwire-serien och är ett usb-headset som kommer med aktiv hybridbrusreducering och Polys Acoustic Fence för att minska distraherande bakgrundljud.

Att kunna justera brusreduceringen gör det möjligt för användare att själva lägga ribban på hur isolerad man vill vara. För i många fall vill du inte sitta helt i din egna bubbla, samtidigt som du vill filtrera bort de distraherande ljuden.
8225 har även en brusreducerande mikrofon med tekniken acoustic fence vilket ska göra att minimalt med oönskat ljud kommer med i samtalet.
– Ett återkommande besvär som vi hör från våra kunder på olika sorters arbetsplatser är utmaningen att hantera buller och distraktioner som gör en mindre produktiv. Nya Blackwire 8225 kompletterar vårt omfattande utbud av headsets, designat för vardagen, med de senaste akustiska innovationerna så att IT-avdelningar och slutanvändare kan känna sig trygga i sin upplevelse, oavsett var de befinner sig, säger Roger Ogborne, marknadsförare för globala lösningar på Poly.

Headsetet är en så kallad plug-n-play lösning vilket lär uppskattas av både användare och it-avdelningar. Vill man kan enheterna även fjärrhanteras via Plantronics Manager Pro som säljs separata.
Blackwire 8225 finns även i en Teams-version med en dedikerad knapp som ger direkt tillgång till appen för samtal, möten eller samarbete.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.