Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Poly utökar Voyager-serien

Kontoret Två hörlursnyheter för kontoret. Nu presenterar Poly Voyager 4200- och 5200 office – ett par blåtands-headset som ska möta mobilitetsbehovet på arbetsplatsen.

Poly utökar Voyager-serien

Poly, tidigare Plantronics och Plycom, lanserar nu nytt. Det nya är att Voyager-familjen med UC-hörlurar får sällskap av en duo med tillägget ”Office”.
De nya hörlurarna kopplar upp sig till både skrivbordstelefon, dator och mobil och ska vara en möjöiggörare för flexibelt arbete.

De båda hörlurarna, 4200- och 5200 Office kan fås med en dedicerad Microsoft Teams-knapp (både på basen och headsetet). Denna ska ge omedelbar åtkomst till Teams-appen för att underlätta schemaläggning av ett möte, starta ett samtal eller hålla koll på kalendern. Versionerna med Teams erbjuder även notiser från appen. Utöver Teams stöder Office-serien även Zoom och andra UC-plattformar.
– Öppna kontorslandskap kräver en viss flexibilitet och mobilitet för anställda. För att undvika buller och störande ljud på kontoret kanske du flyr in i ett huddle room för ett samtal, tar ditt nästa möte i lobbyn eller deltar i ett möte på någon annans kontor, vilket innebär att du inte bara använder en skrivbordstelefon utan en PC eller Mac och din smartphone för att kunna samarbeta. Voyager Office-serierna levererar högkvalitativt ljud i ett bekvämt headset som fungerar i alla dessa scenarier, säger Tamara Lane, ansvarig för produktmarknadsföring på Poly.

Voyagerserien har även inbyggda integrationer till Amazon Alexa och Tile. Den enklare modellen 4200 Office erbjuder olika bärstilar som over-the-ear, hi-fi stereo och som monoheadset. 5200 är ett over-the-ear headset. De båda finns även i två utföranden: dels som enklare version där de enbart ansluter till fast telefonlina och dels där de även kan koppla upp till mobil och dator.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter