Polycom fyller 25 med nya upplevelser

Telefonkonferens Polycom firar i år jubileum med att erbjuda några nya produkter för högre standard i konferensrummet och bättre distansmöten.

Polycom fyller 25 med nya upplevelser

Sedan den trebenta konferenstelefonen introducerades har den sålt i miljontals exemplar och den unika formen gjorde konceptet snabbt välkänt. Nya Polycom Trio 8500 håller den klassiska trebenta formen. Kommunikationsredskapet, som riktas till medelstora konferensrum, innehåller bland annat HD-ljudkvalitet och Polycoms eget Noiseblock för optimerad ljudupplevelse. Pekskärmen är i färg och går att integrera med Microsoft Exchange-kalendern för enkla möten.

Innan årets slut kommer Trio 8500 få programstöd för delning av videomaterial, vilket skapar möjligheter för videokonferenser.

Koppla ihop och dela

Polycom passar även på att uppgradera bästsäljaren Polycom 8800 som nu får möjligheter för deltagare att koppla ihop personliga enheter för att dela lokalt innehåll med USB Airplay eller Miracast.

Även för 8800 tillkommer ett senare stöd som i det här fallet handlar om kameror med motoriserad pan-tilt-zoom i företagsklass som ger en bredare synlighet för högupplösta samarbeten i större konferenslokaler. 

Polycom introducerar även Voxbox som är en kompakt högtalartelefon för grupplokaler och små personliga mötesrum. Med ljudboxen ska användaren få tillgång till HD Voice-teknik oberoende av vilken enhet som används.

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.