Polycom lanserar uc-nätverk

Med målet att kunna erbjuda företagskunder världen över kompletta öppna lösningar för unified communications samlar Polycom nu nära 7 000 partners i ett gigantiskt nätverk.

Polycom lanserar uc-nätverk

Polycom Partner Network förenar alla tidigare partnerprogram i ett enda globalt partnernätverk för Polycoms nästan 7 000 kanal- och allianspartners. Som en del i detta passar man också på att lansera ett nytt utvecklarprogram tänkt att göra det enklare för utvecklare att använda Polycoms api:er och sdk:er, samt märkningarna ”Polycom Ready” och ”Polycom Powered” för företag som integrerar företagets mjukvara i sina applikationer eller produkter.

Men behovet av videosamverkan kan förstås skilja sig åt ganska rejält mellan olika typer av partners och användare. För att försöka tillgodose var och ens unika krav har Polycom delat in sina partners i sju olika kategorier – developers, distributors, solution advisors, system integrators, technology partners, service providers och strategic alliances. På så vis hoppas man kunna utöka sina öppna standardbaserade lösningar till långt fler än dagens 400 000 uc-kunder.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.