Polycom öppnar för prenumeration

Virtuella möten Polycom hörsammar kundernas krav och lanserar nya virtualiserade system och abonnemangsbaserade tjänster. Det är erbjudanden som redan finns i Sverige eller är på ingång.

Polycom öppnar för prenumeration

Det är i samband med det stora partnerevenemanget Team Polycom 2014 som företaget lanserar en ny portfölj med mjukvaru- och hårdvarulösningar. Den röda tråden är förenkling av leveransen och en uppdatering av videomiljön. Kunderna ska kunna välja mellan olika köpmodeller: kundplacerat, hybrid eller som ren tjänst.

Realpresence-plattformen kan köpas på två nya sätt:

• Prenumerationsmodell: Polycom Realpresence One är ett heltäckande erbjudande som inkluderar plattformen med mjukvara och tjänster för video- och innehållssamverkan och den blir tillgänglig för årlig prenumeration.

• Virtuella utgåvor av individuella komponenter i Realpresence-plattformen. Den virtualiserade mjukvaran kan köras på servrar i branschstandard i befintliga datacenter.

Båda de här varianterna finns tillgängliga på den svenska marknaden från och med nu.

Polycom lanserar också nya videoenheter, appar och system:

• Immersive Studio beskrivs som nästa generation av samarbetsmiljö, som ska passa perfekt för arbetsmöten, kreativa brainstorms eller krishanteringar. Konfigurationen är flexibel och stödjer BYOD som låter användarna dela innehåll från mobila enheter men även Polycoms digitala whiteboard. Den här lösningen ska komma till Sverige under Q1.

Ios-klienten kommer i version 3.1, med en del nya funktioner.
Ios-klienten kommer i version 3.1, med en del nya funktioner.

• Appar för Ios och pc kommer i version 3.1 och inkluderar nu meddelandefunktion och Smartpairing för att enkelt gå över från mobil enhet till rumssystem. Finns tillgängliga.

• Media Manager 6.6 kommer integrera med teknik från RAMP för att göra videoinnehåll sökbart, på ett liknande sätt som användarna är vana att söka efter nyckelord i dokument. Den ska släppas under februari.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.