Polycom skaffar ny partner i Sverige

Collaboration Den danska, färska avknoppningen SEC Datacom blir ny distributörspartner till Polycom.
– Tillsammans kommer vi redan i höst att göra ett stort avtryck på marknaden och rita om kartan, säger Michael Enlund, vd för SEC Sverige.

Polycom har haft en lång relation med den värdeadderande distributören SEC Datacom i Danmark. Sedan i augusti finns bolaget även i Sverige under namnet SEC Sverige och leds av Michael Enlund som tidigare jobbade på Computerlinks.

Då passar Polycom på att spinna vidare på samarbetet även i Sverige.

– Jag har haft förmånen av att arbeta med SEC Datacom i Danmark historiskt och är mycket imponerad av deras engagemang och närvaro. Det ska bli oerhört spännande att få arbeta med dem i Sverige, säger Susann Hjort, Sverigechef för Polycom.

Hon hävdar att Polycom ska öka sin närvaro i kanalen väsentligt under 2014 och 2015, för att få mer utväxling med produktportföljen inom telefoni, video och samverkan.

– Polycom är ett starkt varumärke som ligger i framkant vad gäller teknologi, de har också en ärlig och ambitiös målsättning att starkt öka närvaron, engagemanget och sina marknadsandelar genom kanalen, säger Michael Enlund på SEC Sweden.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter