Polys nya inear-lurar är certifierade för Teams

headset Voyager Free 60+ är de senaste inear-lurarna från Poly. Förutom avancerad brusreducering kommer de med certifieringar för flera populära mjukvaror.

Polys nya inear-lurar är certifierade för Teams

Poly har lyckats få plats med en hel del avancerad teknik i ett litet format i nya inear-lurarna Voyager Free 60+. Aktiv brusreducering och sex inbyggda mikrofoner, tre i vardera luren, ska göra det här till ett attraktiv alternativ för dig som gärna medverkar i videokonferenser på språng.

Voyager Free 60+ är certifierade för användning med Microsoft Teams, Zoom och Google Meet och levereras med öronkuddar i tre olika storlekar för att passa just dina öron.

Poly uppger att lurarna har en samtalstid på upp till fem timmar när den aktiva brusreduceringen är aktiv. Apropå brusreduceringen så kompletteras den med en funktion som kallas Wind Smart, som ska minimera störningar som orsakas av stark vind.

Lurarna levereras med ett laddningsfodral som kan ge ytterligare tio timmars samtalstid. Fordralet är försett med en liten oled-pekskärm som visar batterikapacitet och samtalsstatus, men här finns också knappar för att justera samtalsvolymen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.