Polys nya lurar ska leverera ”fokus i världsklass”

Kontoret Ett nytt tillskott till Voyager-serien och ett par hörlurar för de som verkligen vill fokuser. Poly Voyager Focus 2 kommer med nästa generation brusreducering, bättre ljud och längre batteritid.

Polys nya lurar ska leverera ”fokus i världsklass”

I vårt allt mer mobila arbetssätt så krävs bra verktyg för att kunna hålla kontor i farten. Det anser Poly som med sina nya hörlurar Voyager Focus 2 försöker adressera problem som den moderna arbetaren kan stöta på.
– Nuförtiden, när vi arbetar lite varstans ifrån, kommer bakgrundsbrus och oljud från alla håll. Vi såg en möjlighet att nästintill bygga en virtuell ljudvägg och verkligen skapa en ”fokuszon” med nya Voyager Focus 2, säger John Lamarque, ansvarig för röstsamarbete och professionella  headset på Poly.

Focus 2 har vad tillverkaren kallar för digital hybrid-brusreducering, något som innebär att det använder mikrofoner både inuti och utanför själva kåporna. Resultatet är att det ska ge stöd för större frekvensomfång och mer naturlig och komfortabel medhörning.

Senaste tekniken och 19 timmar samtalstid

Vidare har lurarna den senaste Acoustic fence-tekniken på mikrofonen som då ska skärma av ljud som kommer från annat håll än användarens mun.  Andra saker Poly satsat på ä längre batteritid och Focus 2 ska klara samtal på upp till 19 timmar. Och om man har det behovet så går de att köra trådbundet via USB.

För att tillgodose alla behov lanseras modellen i två utföranden. Office och UC. Det förstnämnda kommer med att det går att ansluta till både fast telefoner och möbler samt pc eller Mac. Oavsett vilken version man väljer så får man ett laddställ/basenhet med som ser till att lurarna inte får batteritorsk.

Focus 2 är certifierat för Teams och har även tillägget ”Premium Microphone for Open Office”. Det senare är ett externt intyg för att filtreringstekniken Poly använder fungerar.

Voyager-lurarna har även stöd för Poly Lens, en personlig supporttjänst som sk göra det lättare för it-avdelningen att felsöka och hantera enheter även när de ligger på distans

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.