Porsche designar Blackberry-mobil

En ram av rostfritt stål och en baksida av läder ska göra att den nya Blackberry-mobilen Porsche Design P´9981 sticker ut från mängden.

Porsche designar Blackberry-mobil

Porsche Design har genom ett samarbete med Research In Motion tagit fram en exklusiv Blackberrymobil för den märkesmedvetne användaren. Modellen heter Porsche Design P´9981 och skyltar bland annat med en ram i rostfritt stål och en läderklädd baksida.

Hårdvarumässigt kombinerar telefonen en pekskärm på 2,8 tum med ett fysiskt qwerty-tangentbord. Under skalet finns teknik som kännetecknar en smartphone ur det övre segmentet, så som en processor på 1,2 gigahertz, 768 megabyte ram samt 8 gigabyte lagring (utbyggbart via micro sd-kortplats). Kameran är på 5 megapixlar och tillåter filmning i 720p. Telefonen kommer även utrustad med gps, nfc och tvåbands wifi på 2,4 och 5 gigahertz (802.11a/n).

Operativsystemet som används är Blackberry 7 och telefonens vikt ligger på 155 gram.

P´9981 kommer att säljas via Porsche Design-butiker någon gång senare under året. Någon prisuppgift är ännu inte tillgänglig.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.