Pre-Connect21

Välkommen till Pre-Connect21 – få svar på dina frågor om Teams.

Connect21 närmar sig. Den 4 maj värmer vi upp med webinaret Pre-Connect21 tillsammans med Teams-experterna Linus Cansby, Uclarity och Mårten Hellebro, Cloudway. Från den direktsända studion kommer vi att svara på just det som du undrar om plattformen från Microsoft. När du anmäler dig har du chansen att lämna in din fråga om Teams, till exempel Teams-telefoni, möten, kanalhantering eller vad du nu sitter och funderar över.

Här kan du läsa tidigare svar från Linus Cansby.

I sändningen kommer också vår premium-partner på Connect21: Enghouse Interactive att hålla ett föredrag kring hur framtidens kontaktcenter integreras i Microsoft Teams.

Andreas Adolfsson, Microsoft, och Peter Karlsson, Enghouse delar med sig av både egna och kunders erfarenheter och tips vid införandet av kontaktcentret i Microsoft Teams. Bland annat berättar de om en kunds resa till Teamstelefoni med Trio Enterprise och Microsoft 365.

Talare: Linus Cansby och Mårten Hellebro.
Sponsortalare: Andreas Adolfsson och Peter Karlsson.
Moderator: Kalle Anrell, chefredaktör Telekom idag.
Arrangör: Telekom idag.
Premium partner: Enghouse Interactive.
Datum och tid: 4 maj 9.00-10.00. Länk får du dagen innan sändning.
Villkor: Anmälan är kostnadsfri.

Anmäl är stängd. 

Om Telekom idag: Telekom idag bevakar den svenska telekombranschen. Vi hjälper företag i branschen och de som köper tjänster av branschen att göra smartare val genom den strategiska information som vi förmedlar. Telekom idag är oberoende.

Om Enghouse Interactive: Enghouse Interactive, är en ledande global leverantör av kommunikationslösningar som möjliggör utökad kundservice och omvandlar kontaktcentret från ett kostnadscenter till en kraftfull tillväxtmotor. Våra tjänster och lösningar hjälper företag att tillhandahålla meningsfulla, dagliga kundinteraktioner och utvinna värdefull statistik som kan användas för att skapa fördjupad kundlojalitet och identifiera nya möjligheter till lönsamt mervärde. Enghouse är Guldpartner till Microsoft och certifierade mot Microsoft Teams nya program, Connected Contact Center. Certifieringen är en kvalitetsstämpel och ett intyg att Enghouse kontaktcenterlösning Trio Enterprise tillsammans med Teams är en fullt supportad och godkänd plattform.

 

 

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.