Premiär för Hotmail i mobilen

Nu har 3g-operatören Tre lanserat Hotmail i mobilen. Med tjänsten får kunderna obegränsad användning av e-post till ett fast pris. Under en introduktionsperiod fram till den 31 december är tjänsten gratis, därefter betalar privatpersoner 19 kronor per månad och företag 29 kronor per månad, exklusive moms.

Genom hotmailtjänsten hoppas Tre att få fler att använda e-post i mobilen. Operatören har också anpassat tjänsten till mobilen så att man inte behöver vara uppkopplad för att kontrollera om man har fått e-post. I stället får man ett meddelandesignal eller symbol i displayen som visar att man har fått nya meddelanden i inkorgen. Alla välkända Hotmailfunktioner finns även i mobilen och allt som görs synkas med Hotmail på webben. Mobilmodellerna Sony Ericsson K610i och Z610, LG U300 och Nokia N73 har Hotmail förinstallerat, men fler modeller följer efter.

Samtidigt som Tre har lanserat Hotmail i mobilen har Google släppt sin mobila e-posttjänst gmail på svenska.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.