Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Proact lanserar nytt katastrofskydd för data

Nyheter En lösning som ska göra att kunders data är säkrad oavsett vad som händer. Nu har Proact uppdaterat sin molnplattform med nytt katastrofskydd för data.

Proact lanserar nytt katastrofskydd för data

Ett sätt för kunder att konsolidera och säkra data på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt. Så beskriver Proact sin uppdatering av PHC (Proact Hybrid Cloud) plattform.

Den nya lösningen innebär att kunder nu får bättre kontroll och överblick samt att de om katastrofen skulle vara framme … endast behöver gå via en partner för att återskapa data.

Tjänsten ”Disaster Recovery as a Service” ger en off-site, off-network infrastruktur som är reda att slås på. Den ger snabba och effektiva replikor och utöver att det ska vara enkelt och strukturerat – så är det transparent betalningslösning utan tillkommande kostnader utifall man behöver återskapa data.
– Med den här DRaaS-uppdateraingen så kan våra kunder verkligen börja få fördelarna av att kombinera en infrastruktur på plats med privata-, externt skötta- och publika molnplattformar i ett multimolns-ekosystem. Detta utan att behöva oroa sig för säkerhet, datakontroll och administration, säger Per Sedihn, teknikchef på Proact IT Group.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!