Puzzel byter vd – Frederic Laziou tar över

Karriär Borge Astrup är inte längre vd för Puzzel. Investmenbolaget Marlin som köpte Puzzel i maj 2019 har utsett Frederic Laziou som ersättare.

Puzzel byter vd – Frederic Laziou tar över

– Det är med glädje vi hälsar Frederic välkommen till oss. Han är en erfaren ledare inom SaaS, som med sin betydande internationella erfarenhet kommer att kunna hjälpa oss att utvidga Puzzels erbjudna tjänster till nya territorier och branscher och att skynda på de framsteg vi har gjorts hittills, säger Mike Wilkinson, en av de huvudansvariga hos Marlin Equity Partners, Puzzels ägare i ett pressmeddelande.

Kontaktcenter-leverantören Puzzel har en aggressiv tillväxt-plan som förre vd:n Borge Astrup berättade om för Telekom idag i samband med Marlins köp. Nu tar alltså Frederic Laziou över för att fortsätta tillväxtresan.

Han har stor erfarenhet från teknik-branschen och att jobba med Software as a service-bolag. Senast var han vd för Tacton Systems som har växt till många marknader under hans ledarskap.

– Att leverera effektiva, individuellt anpassade och differentierade kundvärden i en verklig omnikanalsmiljö har aldrig varit mer avgörande än i dagens socialt distanserade värld. Vi har erfarenheten och den tekniska förmågan att möjliggöra det för organisationer, säger han i samma pressmeddelande.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!