Puzzel förvärvar S2 Communications

Branschen Ett köp som ska ge bättre kundtjänstupplevelse med nya funktioner. Nu har Puzzel köpt svenska S2 Communications, ett förvärv som beskrivs som ytterligare en milstolpe.

Puzzel förvärvar S2 Communications

Kontaktcenterleverantören Puzzel fortsätter sin offensiva strategi och meddelar att man utöka ”familjen” med en ny medlem, Detta i form av Uppsala-baserade försäljningsplattformen S2. Tanken bakom är att försäljningslösningen integrerad i Puzzels plattform ska ge nya funktioner för att driva handel.

– När 60 procent av kunderna berättade att det känns som att de pratar med olika företag när de pratar med kundtjänst och när de pratar med säljavdelningen, förstod vi att det fanns en lucka där emellan som skapar avbrott i det sätt som många B2C-varumärken betjänar sina kunder på, säger Frederic Laziou, vd på Puzzel.

Tekniken som S2 kommer med handlar om att automatisera manuella försäljningsuppgifter och ge agenterna mer tid till telefonsamtal med kunder. Därtill ska lösningen ge ökad produktivitet och nöjdare agenter. Systemet är även konfigurerbart för att passa försäljningsprocessen.

S2-tekniken inkluderar en automatisk ringmotor, ett dirigeringssystem som matchar agenter och kunder utifrån valda kriterier, ett bokningssystem med geolokalisering, rapporter i realtid samt tredjepartsintegrationer med e-signatur och betalningssystem.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.