Puzzel rankas som ledande företag: ”Exceptionell kundsupport online”

kontaktcenter Norska Puzzel var en av de första att utveckla ett molnbaserat kontaktcenter. Nu prisar Frost & Sullivan kontaktcenterleverantören för deras banbrytande kundservice inom CCaS.

Puzzel rankas som ledande företag: ”Exceptionell kundsupport online”

Varje år utser analys- och konsultföretaget Frost & Sullivan årets företag som leder innovation och tillväxt inom olika branscher. I år blev det Puzzel som fick ta emot priset.

Så här kommenterar Puzzel vinsten i ett pressmeddelande:

”Genom att utse Puzzel till årets företag 2023 lyfter Frost & Sullivan fram vår unika kombination av verktyg för kundservice vilket optimerar kundupplevelsen, effektiviserar processer och ökar den övergripande operativa effektiviteten”.

Expertis inom avancerad teknik

Genom att använda sig av avancerad teknik som artificiell intelligens, maskininlärning och automatisering skapar företaget en exceptionell kundsupport och serviceupplevelser online.

”Vår tekniska arkitektur som är molnbaserad och helt kompatibel med europeiska datasäkerhetskrav stärker vårt rykte som en säker leverantör”.

I pressmeddelandet motiverar Riana Barnard, analytiker på Frost & Sullivan, utmärkelsen med att Puzzel förstår branschens ständigt föränderliga behov samt strävar efter att skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller dessa krav.

– Genom ett nära samarbete med sina kunder får Puzzel ovärderlig kunskap och feedback. Puzzel använder denna information i sin produktutveckling och ger kunderna personlig vägledning för att uppnå bästa resultat.

Läs mer om vinsten här.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.