QM blir Solus BC

Varumärke Qm Solutions konsoliderar de tre bolagen till ett och låter växelnamnet Solus BC blir det samlande varumärket.

Nyligen köpte QM Solutions telefoniverksamheten från Servage. Sedan tidigare har man även haft QM Communications som ett företag i gruppen. Nu ska hela verksamheten in i ett företag med namnet Solus Business Communications AB, eller Solus BC som idag är namnet på den Telepo-baserade molnväxeltjänst som företaget levererar.

En poäng är att det ska företaget ska bli tydligare sin marknadskommunikation och man kan förenkla i dialogen med kunder, samarbetspartner och återförsäljare.

Förändringen innebär också att Solus går från 7 till 17 anställda from 1 januari 2014. Det innebär större resurser för att ta hand om en växande kundstock och partnerorganisation. Solus BC tror attd et ska kunna förbättra sig i allt från struktur till support och försäljning.

– Organisk tillväxt är det fortsatta huvudspåret i bolaget men vi utesluter inte att flera förvärv kan bli aktuella under kommande år, säger Joachim Brandt, marknadschef hos Solus BC.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.