Redway förvärvas av svensk konsultjätte

branschen Digitaliseringsexperten Combined X köper Redway, som tidigare gått under namnet Telemanagement.

Redway förvärvas av svensk konsultjätte

Redway är ett konsultbolag som främst hjälper företag att skapa bättre kundupplevelser. Nu förvärvas man av Combined X till en köpeskilling som maximalt kan uppgå till 26 miljoner kronor.

– Vi gillar Combined X idé att få nischade specialistbolag att samverka samtidigt som varje bolag ska stå på egna ben och utveckla ett eget starkt varumärke, det passar Redway perfekt. Vi får en bredare plattform att jobba utifrån i vår resa mot att bli det ledande specialistbolaget inom utveckling av kundupplevelser, säger Maria Lindell, vd på Redway.

Enligt Combined X innebär förvärvet att man kommer ett steg närmare sin vision om att bli Nordens ledande grupp av specialistbolag inom digitalisering.

Ambition att bli marknadsledande

– Vi är väldigt glada över att nu välkomna Redway och alla dess medarbetare till vår familj. Combined X består av specialistbolag med ambitionen att bli marknadsledande Redway har under många år etablerat sig som en ledande verksamhetskonsult i sin nisch, säger Jörgen Qwist, vd för Combined X.

Redway, som tidigare hette Telemanagement, grundades redan 1998 och var inledningsvis mest aktivt som upphandlingskonsult i telekombranschen. I dag har man ett bredare verksamhetsuppdrag där man hjälper stora aktörer i privat och offentlig sektor att skapa bättre kundupplevelser med hjälp av modern teknik och arbetssätt.

Redway har i dag omkring 25 verksamma konsulter och en omsättning på 35 miljoner kronor om året.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.