Relacom ordnar täckning på Julas varuhus

Inomhustäckning Julas varuhus har fått bättre inomhustäckning efter ett nytt projekt utfört av Relacom. Nu ska det bli enklare att ringa och surfa i 20 av kedjans varuhus.

Relacom ordnar täckning på Julas varuhus

Totalt har Jula 45 varuhus i landet. Efter att ha gjort mätningar av mobiltäckning i varuhusen konstaterades att 20 butiker behövde förbättrad inomhustäckning. Därför har Relacom anlitats för att bygga ut inomhustäckning i butikerna, som ska vara oberoende av operatör. Relacom har låtit installera ett flertal små antenner som är anslutna till en lokal basstation.

– För oss är det viktigt att det finns bra uppkoppling överallt i våra varuhus, så att våra kunder kan surfa och prata obehindrat i sina mobiler. Det är också bra att kunderna snabbt kan bläddra i våra reklamblad och kataloger på sina smarta mobiler om de vill. Vi valde Relacom för att företaget finns över hela Sverige och dessutom ger mycket bra service, säger Henrik Ljungdahl, it-chef på Jula.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.