Responda Group växer – förvärvar kundserviceföretag

branschen Call4U Solution Center, som fokuserar på e-handelsföretag och mediebranschen, blir nu en del av Responda Group.

Responda Group växer – förvärvar kundserviceföretag

För ett år sedan förvärvades H1 Communication av Responda Group och nu fortsätter kundserviceföretaget att växa i och med förvärvet av Call4U Solution Center, som har sitt huvudkontor i Ronneby.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Call4U Solution Center är ett renodlat kundserviceföretag med fokus på e-handelsföretag och mediebranschen. I ett pressmeddelande beskrivs företaget som en pålitlig partner för många e-handelsföretag som har en djup förståelse för branschens behov och krav.

– Vi är glada över att kunna välkomna Call4U till Responda Group. Detta förvärv stärker vår position inom kundservice för e-handelssektorn och möjliggör för oss att erbjuda ännu bättre lösningar och service till våra kunder, säger Marcus Lindqvist, vd på Responda Group, i ett uttalande.

Responda Group har vuxit snabbt de senaste åren. 2021 förvärvade man kundserviceföretaget Kalix Tele24. Idag har man omkring 500 medarbetare i Sverige och Norge och 3500 uppdragsgivare. Omsättningen uppgår till omkring 300 miljoner kronor.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.