Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Ringup fortsätter växa

Bransch En tillökning på tre – och nu över 50. Under första kvartalet anslöt tre nya medlemmar till Ringup som nu är största opartiska telefoni-kedja i Sverige.

Ringup fortsätter växa

Butikskedjan Ringup har breddat fotavtrycket i Skåne och Småland. Detta då ytterligare butiker valt att ansluta sig.
– Vi tycker det är kul att så många företag uttrycker sitt intresse för att bli en del av Ringup, och vi är självklart jätteglada att välkomna våra nya medlemmar till kedjan. Vi ser det som ett bevis på att vi jobbar på rätt sätt och på att ett engagerat företagande som prioriterar bra relationer framför snabba affärer verkligen vinner i längden”, säger Mikael Johnsson, Kedjeledare Ringup.

Franchisekonceptet har vuxit stadigt och har nu över 50 medlemmar från Malmö i söder till Östersund i norr. För de nytillkomna innebär medlemskapet att tjänsteutbud kan förstärkas och breddas – och för märket innebär det ytterligare exponering.
– Vi söker ständigt kompetenta och seriösa återförsäljare som vill bli medlemmar i Ringup. Men då vi också är oerhört rädda om vårt varumärke så ställer vi verkligen höga krav på de bolag vi tar in i kedjan, säger Mikael Johnsson.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter