Ny lösning ska höja säkerheten i Microsoft Teams

Säkerhet Withsecure uppdaterar sin molnplattform för att säkra den hybrida arbetsplatsen.

Ny lösning ska höja säkerheten i Microsoft Teams

Microsoft Teams är en av de mest populära tjänsterna för videomöten och samarbete i molnet. Nu lanserar Withsecure, tidigare känt som F-Secure Business, ett avancerat skydd som ska säkerställa att hybridarbetare som tillbringar mycket tid i Teams ska få en säkrare arbetstillvaro när man möter externa samarbetspartner.

– Möten med externa parter via Teams är ganska vanliga och genomförs via ett stort antal enheter, så människor som ansluter sig via mobila enheter kan sprida skadligt innehåll utan att ens veta om det. Därför har vi utformat en sömlöst integrerad lösning för att skydda användare på Microsoft Teams och andra Microsoft 365-samarbetstjänster, oavsett vilken enhet de använder,” säger Leszek Tasiemski, produktchef på Withsecure.

Det är den befintliga, molnbaserade säkerhetsplattformen Withsecure Elements som utökas med nya funktioner specifikt för Microsoft Teams. Withsecure uppger att Teams popularitet har bidragit till att göra plattformen till en lockade attackvektor för illasinnade angripare.

Withsecure Elements omfattar nu, utöver Teams, även säkerhetslösningar för Microsoft Exchange Online, Sharepoint Online och Onedrive for Business som även ska skydda mot tidigare okända hot. Withsecure utlovar att skadligt innehåll som virus, ransomware och trojaner effektivt kan identifieras och blockeras.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.