Utbildnings-tv: Del 1 om Microsoft Copilot

utbildnings-tv Microsoft Copilot är en av de mest omtalade ai-assistenterna just nu. Vi bad Teams-experten Amanda Sterner visa hur Copilot kan användas i praktiken för att jobba smartare och mer effektivt.

Utbildnings-tv: Del 1 om Microsoft Copilot

Utbildnings-tv är Telekom idags koncept där vi går på djupet i ett aktuellt och viktigt ämne tillsammans med en expert. Den här gången har vi fått besök av Amanda Sterner på Advania, som berättar om hur ai-assistenten Microsoft 365 Copilot kan användas för att effektivisera ditt arbete.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Kommande veckor släpps del 2 och del 3 om Microsoft Copilot i vårt Utbildnings-tv-koncept, där Amanda Sterner kommer att visa några konkreta användningsområden för Copilot i Microsoft Teams.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.