Samsung L870 för arbete utanför kontoret

Samsung breddar sin produktportfölj med L870, en Symbian-baserad mobil för företaget. Synkronisering med MS Outlook och möjligheten att redigera Office-dokument är ett par av funktionerna.

Samsung L870 för
arbete utanför kontoret

Samsung L870 har vissa funktioner för nöje, men fokus ligger på företagsnytta. Under skalet, som är i borstad metall, finns den Nokias plattform Symbian S60 och ett antal i förväg installerade applikationer för både e-post och dokumentredigering. Att man valt Symbian innebär också att ytterligare applikationer baserade på öppna lösningar finns att tillgå, enligt Samsung.

Office-anpassad

Enligt företaget är telefonen speciellt lämpad för resenären som vill uträtta arbete ute i fält. Via inbyggt turbo-3g i hastigheten 3,6 megabit per sekund och stöd för Microsoft Exchange Active Sync kan e-post och kontaktlistor hållas synkroniserade.

Programpaketet Microsoft Office stöds genom synkronisering av mejl i Microsoft Outlook medan Microsoft Office-dokument kan redigeras direkt i telefonen. Den har också bluetooth, klient för bloggande och gränssnitt för usb-anslutning.

Taltid uppges vara upp till 3,8 timmar, medan vilotiden är upp till 222 timmar.

På den lättsamma sidan finns funktioner för att spela musik i de vanligaste formaten samt en inbyggd fm-radio.

Tillgänglig denna månad

Samsung L870 finns enligt uppgift tillgänglig i butik från och med nu. Telefonens listpris är 2900 kronor inklusive moms.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.