Samsung och Good slår sina påsar ihop

Mobil administration Nu börjar samarbetet mellan Samsung och Good technology bära frukt. Företagen presenterar nu det gemensamma resultatet Good for Samsung Knox.

Det var under förra årets MWC som Good och Samsung presenterade planer på ett samarbete kring Samsungs säkerhetsplattform för Android – Knox. Med det nya samarbetet knyts säkerhetsplattformen Knox ihop med möjligheten för en användare att ta del av Goods säkrade appmiljö. Integreringen av Goods appcontainer direkt i Knox ska vara den första i sitt slag.

– Tillsammans tar Samsung och Good itu med det växande behovet av mobility management för företag genom att leverera en säker mobil produktivitetslösning för Android som kommer att avlasta organisationer som tidigare hade problem med rooting, virus och malware, säger Injong Rhee, vice VD för enterprise business, it and mobile business på Samsung Electronics

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.