Samsung öppnar butiker med Phone House

Mobiltelefoner I Sverige och sex andra europeiska länder öppnas det under våren speciella Samsung-butiker för mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer. Satsningen är ett samarbete med Phone House.

Samsung öppnar butiker med Phone House

Butiker helt tillägnande Apples produkter har blivit ett välkänt inslag i shoppinglandskapet. Nu kommer vi snart att få bekanta oss med liknande butiker som istället är fyllda med Samsung-prylar. Det blir resultatet av ett nytt så kallat preferred partner-avtal mellan Samsung och Carphone Warehouse, i Sverige kända som Phone House. Totalt planeras för ett 60-tal butiker i sju europeiska länder, däribland Sverige. Sedan tidigare driver Phone House tre Samsung-butiker i Spanien och avtalet är en fortsättning på det samarbetet.

– Vi är mycket glada över att Samsung valt oss som preferred partner i Europa för deras nya butikskoncept, säger Johan Järnliden, marknadsdirektör, Phone House Sverige.

Butikerna kommer att börja öppna under våren men hur många av dem som hamnar i Sverige är okänt.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.