Samsungnyheter från Hannover

Under CeBIT-mässan i Hannover passade Samsung på att visa upp sina nya mobilmodeller, både gsm-och 3g-telefoner. Flera modeller hade utrustats med video, musikfunktioner och kamera med utökad kapacitet.

Samsungnyheter från Hannover

Bland de sextiotal telefoner som Samsung exponerade fanns en ny 3g-telefon med tre megapixelkamera, Z700. Förutom vridbar skärm har den funktioner som en inbyggd mp3-spelare, videokapacitet, bluetooth och 3D-ljud. Z700 finns att köpa i Norden under hösten 2005.

D600 är en trippelbandstelefon med koppling till tv och är utrustad med röstuppringning. Bland de andra funktionerna kan nämnas en framskjutbar två megapixelkamera, e-mejl, utskrift via PictBridge och mp3. Även D600 finns tillgänglig i Norden under kommande höst.

Samsung presenterade sin nya mobilmodell som specialiserats på kamerafunktioner. Den är utrustad med sju megapixelkamera, utbytbara objektiv och optisk zoom. Kommer att lanseras i Korea.

i300 är en handdatortelefon med en 3 GB hårddisk som kan anslutas till datorn som en extern hårddisk. Har kapacitet att lagra upp till 1 000 låtar och har menystyrning för att skrolla i låtlistan. Även Bluetooth stereo och externt minne finns att tillgå och operativsystemet är Microsoft Smartphone 2005.

Samsung har infört 262 000 färger som ny standard för sina bildskärmar.

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.