Sandra Alenius lämnar Telia – går till Volvo Cars 

Karriär Det blev bara drygt två år på Telia. Sandra Alenius tog klivet över till fordonsindustrin. Nu leder hon Volvo Cars consumer relations operations. 

Sandra Alenius lämnar Telia – går till Volvo Cars 

Hon lämnade jobbet som Klarnas vice president på servicecenter och klev i början av 2019 på uppdraget som Head of Customer Service Delivery på Telia. Nu är det åter dags för ett jobbyte – och den här gången tar Sandra Alenius steget till fordonsindustrin.

Hennes nya anställning är som en del av Volvo Cars team. Där ska hon leda biltillverkarens consumer relations operations. Lex Kerssemakers, som tidigare var Volvos Amerika-chef men i dag styr över all kommersiell verksamhet, har många goda ord att säga om nyförvärvet.

 

En viktig del i Volvos transformation

”I en värld där konsumenternas krav guidar vår framtid är det centralt för vad vi gör att leverera upplevelser i toppklass till varje enskild kund. Därför är jag väldigt glad över att få välkomna Sandra Alenius till Volvo Cars, där hon ska leda customer relations operations – som utgör en mycket viktig del i vår kommersiella transformation”, skriver Lex Kerssemakers i ett inlägg på Linkedin.

Sandra Alenius börjar sin anställning på Volvo Cars omgående.

Hennes ersättare är redan klar, som Telekom idag tidigare har berättat om. Erik Lindström ansluter från Tele2.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!