Sappa får ny chef

Branschen Större ambitioner och en ny chef för att tackla ”gamlingarna”. Telekombolaget Sappa har nu utsett Anders Steen till ny vd och hans uppgift blir att öka företagets attraktionskraft.

Sappa får ny chef

De senaste åren har Sappa gått från att vara en nischspelare och ”en i mängden” av nationella tv-operatörer – till att bli en fullskalig telekomoperatör. Och enligt företagets styrelseordförande så är man nu redo att utmana de ”gamla etablerade aktörerna på allvar”.

Och mannen som ska leda Sappa i den striden är Anders Steen.
– Med Anders Steen som vd får vi nu en person som har lång telekomerfarenhet i ledande positioner hos både stora nationella operatörer och hos lokala aktörer, säger styrelseordförande Tomas Franzén.

Sappa har på kort tid breddat portföljen med allt från bredband och tv till omsorgstjänster och det spåret är något man även framöver ska fortsätta på: att ta fram ny intressanta tjänster.
– Vår vision är att vara Sveriges kundvänligaste företag. Ett viktigt led i den strävan är att alltid erbjuda tjänster som kunderna efterfrågar i dag, men också arbeta med framtidens tjänster redan nu, säger Anders Steen i ett uttalande.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.