Se Preconnect22 om effektiva hybridmöten här

Utbildnings-tv Telekom idag är experter på effektiva hybridmöten. Därför blir det en mycket givande diskussion när Teams-experten Mårten Hellebro kommer till studion. Se webbinaret Preconnect22 här.

Se Preconnect22 om effektiva hybridmöten här

Den 12 maj är det dags för Connect22 – en fantastisk heldag där fokus ligger på framtidens kommunikation. Som uppladdning både för oss och för publiken har vi Preconnect22 – en timme om ett ämne som är högaktuellt en månad innan.

Mårten Hellebro är moderator för spåret Hybridmöten på Connect22. Som Teams MVP är han van att prata om ämnet effektiva hybridmöten med sina kunder på Cloudway.

I programmet har han och jag, chefredaktör Kalle Anrell, en mycket bra diskussion om de tre viktiga sakerna man behöver tänka på för att få till effektiva hybridmöten:

  • Rätt rum
  • Rätt teknik
  • och Rätt kultur.

Vi delar med oss av konkreta tips.

I programmet kan du också se en presentation av Polys Jon Strindlund och Pehr Börjesson. Poly är premium partner på Connect22 i maj.

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.